OGREVANJE NA PLIN, DRVA, OLJE ALI ELEKTRIKO

Za ogrevanje prostorov v zimskih in ostalih hladnejših dneh pridejo v poštev različni sistemi ogrevanja (plin, trda goriva, elektrika) in brez strokovne pomoči se je včasih težko odločiti za pravo.

V podjetju Na pot vam bomo pri tem z veseljem pomagali. Ponujamo vam različne rešitve za kakovostno ogrevanje vašega doma, kot so ogrevanje na drva, pelete, olje ali plin ter ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko ali solarno ogrevanje sanitarne vode. V naši bogati ponudbi boste našli tudi celotno opremo in pripadajoče materiale za učinkovito in ekonomično ogrevanje različnih objektov.

Na voljo so vam kakovostne peči na drva in pelete, olje in plin, radiatorji, bojlerji, toplotne črpalke in solarni sistemi, gorilci, obtočne črpalke, ventili in cisterne za olje.

Vsi omenjeni produkti za ogrevanje so izdelki priznanih proizvajalcev, kot so npr. Buderus, Viadrus in Atmos, DeDietrich, Sime, CTC, Thermital, Vaillant, Ferolli in drugi.

Po ugodnih cenah vam nudimo tudi inox in železne dimniške cevi, izolacijo za cevi ter ves drobni material za centralno kurjavo.

Ustrezno izbrani ogrevalni sistem, njegova vgradnja in vzdrževanje bodo pripomogli k temu, da bo ogrevanje vašega doma, najsi bo to ogrevanje na plin ali na trda groiva, še bolj varčno in učinkovito.

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!