OGREVANJE NA ELEKTRIKO – ODLIČNA NALOŽBA

Ogrevanje na elektriko je odlična naložba za ogrevanje stanovanja, prav tako se tehnologija ogrevanja na elektriko vseskozi izpolnjuje, kar pomeni, da bo čez nekaj časa ogrevanje na elektriko postal še bolj priljubljen in enostaven način ogrevanja. V podjetju Na pot s sedežem v Ljubljani sledimo vsem trendom in spremembam tudi na področju ogrevanja na elektriko. Če imate vprašanja in si doslej niste upali vprašati, potem le pogumno. Pri nas smo sami strokovnjaki tudi, ko gre za vprašanje ogrevanja na elektriko!

ELEKTRIČNA PEČ ZA CENTRALNO OGREVANJE – ENOSTAVNO DO TOPLOTE

Ste tudi vi siti vročih poletnih dni, ko vročina udarja od vsepovsod in segreje stanovanje na 30º C, le vaše sanitarne vode ne? Električna peč za centralno ogrevanje je odlična v teh primerih. Zakaj? Zato, ker lahko z električno pečjo na centralno ogrevanje segrejete le vodo, ne da bi pri tem segreli še celo stanovanje. V podjetju Na pot vedno najdemo rešitev, in tudi za vas jo bomo. In še podatek, montaža električne peči za centralno , ki je majhna stenska naprava, ne zavzame veliko prostora, velik je samo njen učinek. In ker pri nas nudimo le prvovrstne produkte priznanih blagovnih znamk, vam predlagamo, da se odločite za električno peč za centralno podjetja Vaillant tip eloBLOCK.

OGREVANJE NA ELEKTRIKO – KO SE SEGREJEJO TUDI TLA

Ogrevanje na elektriko pa odslej lahko uporabite tudi kot električno talno gretje. Kako priročno, boste rekli. Res je! Podjetje Danfoss je izdelalo kakovostne proizvode za talno ogrevanje. Ker svojim kupcem ponujamo le najboljše, želimo, da je vaše ogrevanje poceni z maksimalnimi izkoristki, naprave, ki jih boste uporabljali za ogrevanje pa prvovrstne.

Odslej vam bodo vaše noge hvaležne, prijatelji pa bodo lahko v udobju, toplih tal opazovali vaš čudoviti dom.

Na pot keramične ploščice, toplotna črpalka za vodo sanitarna keramika keramika Ljubljana toplotne črpalke in ostali materiali

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!