STENSKI CEVNI RADIATOR

STENSKI RADIATORJI ZA VARČNO IN KAKOVOSTNO OGREVANJE

V podjetju Na pot so že vrsto let na voljo stenski cevni radiatorji Bial, ki so s svojo obliko in kakovostno izdelavo vrhunec sodobnih ogrevalnih sistemov. Za varčno in kakovostno ogrevanje so vam pri nas na voljo številne različice radiatorjev, med drugim tudi varčni električni radiatorji, ki pomenijo velik prihranek energije. Celotna sodobna industrija ogrevalnih teles se v splošnem lahko loči na dva dela – eni proizvajajo izdelke, ki so namenjeni ogrevanju, a po videzu so manj privlačni in jih skušajo uporabniki predvsem zakriti, drugi del pa predstavljajo stenski radiatorji, ki so tako izjemno oblikovani, da jih uporabnik želi pokazati. Katere boste izbrali vi?

ZAKAJ JE STENSKI CEVNI RADIATOR BIAL TAKO POSEBEN?

Stenski radiatorji podjetja Bial so resnično posebnost na trgu, saj so estetski ali že kar umetniški izdelki sami na sebi. Ti stenski radiatorji predstavljajo vrhunec industrijskega oblikovanja, ki združuje kakovostno izdelavo, učinkovito ogrevanje in neprecenljiv dizajn. Priljubljeni so predvsem kot kopalniški stenski radiatorji, a jih ravno zaradi njihovega videza lahko namestite v kateri koli prostor. Z radiatorji Bial vam nikoli več ne bo treba iskati primernega prostora, kamor bi 'skrili' radiator, saj ga boste načrtno postavili nekam, kjer bo ne le učinkovit, ampak tudi jasno viden.

ELEKTRIČNI RADIATORJI – VARČNI IN UČINKOVITI

Kljub številnim drugim možnostim so še vedno izjemno priljubljeni tudi električni radiatorji, saj so varčni in na voljo v številnih različicah. Tako kot stenski cevni radiator so tudi električni na voljo kot stenski radiatorji, le da ti delujejo na električno napajanje. Zasnovani so tako, da je njihova poraba čim manjša in so izjemno varčni, kar je za uporabnika pomemben podatek. Ko izbirate med različnimi možnostmi ogrevanja (stenski cevni radiatorji, električni radiatorji, kamin …) se pred nakupom pogovorite s strokovnjakom, ki bo znal za vaš dom izbrati najboljšo možnost. Oglasite se v našem salonu in si zagotovite topel in prijeten dom!

Na pot keramične ploščice, toplotna črpalka za vodo sanitarna keramika keramika Ljubljana toplotne črpalke in ostali materiali

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!