KOPALNIŠKA OPREMA - VSE ZA KOPALNICE

Izbira kopalniške opreme je odvisna predvsem od posameznikovega okusa in želja, nekatere omejitve pa seveda določa tudi prostor, ki nam je na voljo. 

Nepogrešljivo opremo tako za velike kot za majhne kopalnice predstavljajo keramične ploščice, ki jih najdemo tako na stenskih kot talnih površinah, in sanitarna keramika. Izbrana sanitarna keramika, ki vključuje tuš kabino, kopalne kadi, umivalnik in wc, mora biti kakovostna, saj gre za elemente, v katerih so nenehno prisotne voda in različne kemikalije.

Vsi elementi za kopalnico se morajo med seboj tudi vizualno ujemati. Veliko vlogo pri opremljanju kopalnice igrata tuš kabina in kopalna kad (kot glavna elementa sanitarne keramike), saj zavzemata velik del prostora. Zaradi izkoristka prostora je kopalno kad še vedno najbolj smiselno vgraditi ob steno kopalnice, oziroma v določen kot kopalnice. Medtem ko je v manjših kopalnicah bolj smiselno postaviti tuš kabino. Ne glede na to kaj iščete, pri nas dobite vse kopalnico.

Posebna pozornost je namenjena kopalniškemu pohištvu in dodatkom. Kopalniški dodatki so namenjeni funkcionalnosti in večji urejenosti, pa tudi lepšemu videzu kopalnic. Takšni dodatki so na primer držalo za brisače, držalo za toaletni papir, koš za smeti in koš za perilo. Pri nas lahko torej na enem mestu najdete vso sanitarno keramiko in kopalniške dodatke.

Pravilno izbrana kopalniška oprema lahko še tako majhno kopalnico spremeni v izjemno eleganten prostor in zavetje, v katerem se po napornem dnevu sprostimo ali pa se z osvežilno prho pripravimo na nove izzive.

Vse za kopalnice - Na pot.

Vse za kopalnico - kopalnice, kopalniška oprema, keramične ploščice, kopalna kad, sanitarna keramika

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!