PLINSKE PEČI

PLINSKE PEČI ZA CENTRALNO OGREVANJE – CENIK VAS BO NAVDUŠIL

Plinske peči za ogrevanje so v Sloveniji še vedno zelo priljubljene oziroma razširjene. Razlogi za izbiro peči na plin so različni, vsekakor pa obstaja kar nekaj prednosti, ki govorijo v prid tovrstnemu ogrevanju. Seveda pa je pomembno, da ste pri izbiri plinske peči za ogrevanje pozorni na njeno kvaliteto, saj ta zagotovi njeno optimalno delovanje in izkoristek energije, navsezadnje pa poskrbi tudi za varnost peči na plin.

KDAJ JE SMISELNA IZBIRA PLINSKE PEČI OZIROMA OGREVANJA NA PLIN?

V primerjavi z drugimi tipi peči, ki delujejo na fosilna goriva, plinske peči povzročajo precej manj izpustov ogljikovega dioksida v ozračje, zato so bolj prijazne do okolja. Prednost plinske peči je tudi ta, da pri izgorevanju plina ne prihaja do neprijetnega vonja in dima. Izbiro plinske peči se pogosto svetuje tudi takrat, kadar na voljo nimate dovolj prostora za skladiščenje goriva. Peči na trda goriva (drva, pelete …) denimo zahtevajo precej skladiščnega prostora, kar v primeru plinske peči ni težava, saj plin vstopa prek instalacij. Tudi za samo namestitev peči zadostuje zelo majhen prostor.Izkoristek peči za ogrevanje na plin je visok, kar velja še posebej za tiste naprave, ki so zasnovane na principu kondenzacijske tehnologije. Za optimalno varnost je potreben detektor plina, ki zagotavlja pravočasno opozorilo v primeru kakršnih koli težav. Detektor plina je sicer nujen, vendar je še precej pomembnejše ustrezno vzdrževanje peči in takojšnja odprava morebitnih napak. Kot smo že omenili, je varnost ogrevanja na plin pogosto odvisna predvsem od kvalitete peči, zato naj bo nakup izveden premišljeno.

Na pot keramične ploščice, toplotna črpalka za vodo sanitarna keramika keramika Ljubljana toplotne črpalke in ostali materiali

KAKOVOSTNE PLINSKE PEČI ZA CENTRALNO OGREVANJE – CENIK ZELO UGODEN

Kadar razmišljamo o nakupu nove plinske peči za centralno ogrevanje cenik nedvomno igra zelo pomembno vlogo. Vendar pa je pri tem potrebna določena previdnost. Izognite se nakupu sumljivo poceni plinske peči za centralno ogrevanje. Cenik torej ne sme biti edini kriterij, ko primerjate ponudbe, saj lahko s tem tvegate zmanjšano varnost. To pa še ne pomeni, da ne morete priti do kakovostne, a hkrati cenovno dostopne plinske peči za centralno ogrevanje. Cenik, ki smo ga pripravili v trgovini Na pot, preseneča z zelo ugodnimi cenami za naprave vrhunske kakovosti, ki zagotavljajo optimalno varnost. Pri nas vas čakajo tudi druge vrste peči, na voljo pa so vam tudi moderni radiatorji, ki bodo zadostili vsem vašim zahtevam – tako glede videza kot glede učinkovitosti in varčnosti. Med drugim so vam na voljo električni stenski radiatorji, ki se še posebej dobro obnesejo v (manjših) kopalnicah.

Na pot keramične ploščice, toplotna črpalka za vodo sanitarna keramika keramika Ljubljana toplotne črpalke in ostali materiali

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!