OGREVANJE NA PLIN

Ogrevanje na plin je v Sloveniji precej razširjeno, saj predstavlja enega izmed bolj ekonomičnih načinov ogrevanja objektov.

Je tudi varno in okolju prijazno, saj so emisije ogljikovega dioksida občutno manjše kot pri drugih fosilnih gorivih. Plin pri izgorevanju ne povzroča ne dima ne vonja. Plin vstopa v stavbo preko instalacij ter v njej ne zavzema prostora za skladiščenje kot ostala goriva. Potreben prostor za namestitev peči na plin je praktično zanemarljiv v primerjavi z instalacijami peči na ostala goriva, tudi integracija pripadajočih naprav plinske peči v prostore stanovanja je enostavna.

Plinska peč je varna za uporabo pri ogrevanju, njeno vzdrževanje pa preprosto. Peči na plin se praviloma izbirajo glede na površino stanovanja ali hiše. Plinske peči je možno optimalno regulirati s prostorskimi tipali in vremenskimi regulatorji, s tem pa reguliramo tudi temperaturo zraka, kar pripomore k temeljitemu znižanju stroškov ogrevanja.

Precej enostavna je tudi priključitev plinske peči na centralni sistem ogrevanja. Ogrevanje bo s pomočjo centralnega sistema zagotavljalo tako centralno pripravo toplote kot pripravo sanitarne vode plinskimi bojlerji.

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!