CISTERNE ZA OLJE

Cisterna oziroma rezervoar za kurilno olje predstavlja bistven del ogrevanja na olje, ki je v Sloveniji še vedno močno razširjeno, čeprav cene kurilnega olja vseskozi naraščajo.

Ogrevanje na olje je z ustreznimi kotli zelo učinkovito ter, za razliko od nekaterih metod, neodvisno od vremena. Ker manj onesnažuje okolje, spada med ekološke načine ogrevanja.

Izbira cisterne za olje je odvisna od različnih dejavnikov, predvsem pa je pomembno, da uporabniku ustreza njena velikost in kakovost. Ko je cisterna za olje izbrana, se pojavi vprašanje, kam jo postaviti. Odgovor na to vprašanje je odvisen predvsem od vas in od prostora, ki ga imate na razpolago. Ena od možnosti je namestitev cisterne za olje zunaj objekta, s čimer se izognete zasedanju prostora v kleti. Lahko pa se odločite tudi za podzemno namestitev, kar pomeni, da cisterna za olje na površini ne bo vidna.

V trgovini Na pot so v ponudbi cisterne za olje oziroma nafto priznanih blagovnih znamk Shutz in Rotex. Pri izbiri vam bomo pomagali z nasveti, načrtovanjem in izdelavo.

Cisterne za kurilno olje, rezervoar za olje

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!