RADIATORJI - VRHUNSKI PROIZVODI ZA RADIATORSKO OGREVANJE

Radiatorji so še vedno najpogostejše uporabljena ogrevalna telesa v naših domovih. So del centralnega ogrevalnega sistema. Radiatorsko ogrevanje segreva zrak, ki zaradi temperaturnih razlik kroži po prostoru. Temperaturo v prostorih uravnavamo preko sobnega termostata, lahko pa tudi na posameznih radiatorjih preko termostatskih ventilov in termostatskih glav.

Lep dom mora imeti lepe radiatorje. Ti naj bodo taki, da so nam všeč, ne pa da jih skušamo čimbolj prekriti.

Najpogosteje se kupujejo povsem klasični (panelni) radiatorji, katere je možno dobiti v različnih dimenzijah.

Dandanes pa je možno radiatorje dobiti tudi v vseh možnih oblikah, zaradi katerih sploh niso videti kot grelna telesa.

Med neklasične radiatorje sodijo tudi stenski cevni radiatorji, ki se največkrat pojavljajo v kopalnicah, saj so zaradi svoje oblike primerni tudi kot obešala za brisače.

UGODNA MENJAVA RADIATORJEV 

Blagovne znamke: Radel-DeLonghi, Korado, Vogel&Noot, Aklimat, Jaga, cevni radiatorji Bial

RADIATORJI RADEL (DELONGHI) - MENJAVA RADIATORJEV

Radiatorje Radel proizvaja podjetje DeLonghi, ki je eden vodilnih evropskih proizvajalcev radiatorjev. Radiatorji so izdelani iz kvalitetne pločevine, enostavnih, klasičnih, elegantnih oblik v standardni in ventilski izvedbi.

RADIATORJI KORADO - MENJAVA RADIATORJEV

Radiatorje Korado proizvaja češko podjetje, ki spada med svetovne proizvajalce radiatorjev. Preverilo jih je že več kot 25 milijonov uporabnikov po vsem svetu. Radiatorji Korado, ki zagotavljajo vrhunsko radiatorsko ogrevanje, so izdelani iz kakovostne pločevine in imajo dolgo življensko dobo. Dobavljivi so v različnih dimanzijah, priklop pa imajo lahko standardni, ventilski in sredinski.

RADIATORJI VOGEL NOOT - MENJAVA RADIATORJEV

Raznovrstne oblike in inovativne površine radiatorjev Vogel Noot dajejo vsakemu domu piko na i. Radiatorji Vogel Noot so dobavljivi v klasični, ventilski in sredinsko ventilski (T6) izvedbi. Imajo izredno visoko grelno zmogljivost, kar omogoča še posebej hitro in učinkovito radiatorsko ogrevanje prostorov. Toplo ugodje v prostorih z radiatorji Vogel Noot je zagotovljeno.

ALUMINIJASTI RADIATORJI AKLIMAT - MENJAVA RADIATORJEV

Radiatorji Aklimat so izdelani iz aluminija, kateri ima daljšo življensko dobo kot pločevinasti in so odporni proti oksidaciji (rjavenju). Radiatorji Aklimat so visokokvaliteten slovenski proizvod za visokokvalitetno radiatorsko ogrevanje. Ključne prednosti novih radiatorjev Aklimat so višja tolpotna učinkovitost, nižja teža in sodoben dizajn. Radiatorje odlikuje enostavna montaža, visoka kakovost in tehnična dovršenost.

CEVNI RADIATORJI BIAL - MENJAVA RADIATORJEV

Cevni radiatorji BiAL niso le elementi za radiatorsko ogrevanje, ampak tudi kreativno pohištvo. S svojimi elegantnimi, domiselno ukrivljenimi linijami poskrbijo cevni radiatorji BiAL za prijetno vzdušje in svežino prostora. Cevni radiatorji BiAL se odlikujejo po funkcionalni, praktični in elegantni izvedbi. Zaradi svoje oblike so cevni radiatorji BiAL nadvse primerni za sušenje brisač.

RADIATORJI JAGA - MENJAVA

Pri radiatorjih Jaga sta estetika in napredna tehnologija združena v najbolj napredne radiatorje. Radiatorji Jaga so hitro odzivni, z majhno vsebnostjo vode, z veliko močjo in v dovršenih oblikah.

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!