RADIATORJI

Radiator je grelno telo, ki oddaja toploto s konvekcijo in sevanjem, zaradi sodobne oblike in širokega barvnega spektra pa je pogosto tudi del pohištvene opreme. 

Na voljo so klasični stenski radiatorji, panelni radiatorji z ventilom ali brez, kopalniški cevni radiatorji s prečkami, oljni radiatorji ali premični električni radiatorji na kolescih. Radiatorji so lahko pokončni ali ležeči, kopalniške radiatorje pa najdemo celo v zaobljeni obliki.

V kopalnici so še posebej priljubljeni cevni stenski radiatorji, ki poleg svoje oblike navdušujejo tudi z lepim dizajnom, elegantno barvo in visokim sijajem. Na ta način predstavljajo izvirno in uporabno dekoracijo vsake kopalnice.

Posebna oblika cevnega radiatorja omogoča, da lahko kopalniški radiator uporabljamo tudi kot obešalo za brisače oz. kot sušilec za perilo. Vodni so priključeni na sistem centralnega ogrevanja ali na bojler, električni pa na električno omrežje. Vsem je skupno, da so zasnovani tako, da zavzamejo čim manj prostora.

V naši trgovini Na pot boste našli vse potrebno za radiatorsko ogrevanje vašega doma. Na voljo je široka ponudba radiatorjev višjega kakovostnega razreda Radel-DeLonghi, Korado, Vogel&Noot in Aklimat.

Radiatorji - stenski radiatorji, kopalniški radiatorji, radiatorji različnih dimenzij

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!