PEČ NA DRVA ZA CENTRALNO OGREVANJE

PEČ NA DRVA ALI SEKANCE ZA CENTRALNO OGREVANJE V ZADNJIH LETIH POSTAJA VSE BOLJ ZAŽELENA

V zadnjih nekaj letih vse popularnejše spet postajajo peči na drva za centralno ogrevanje, ogrevalni sistemi, ki so prostore ogrevali na fosilna goriva, pa prehajajo v pozabo. Razlog lahko najdemo v vse višji ceni fosilnih goriv kot tudi v tem, da z njimi močno onesnažujemo ozračje. Ne smemo pozabiti tudi na dejstvo, da je fosilnih goriv vse manj, hkrati pa le-ta niso obnovljiva. Ljudje smo se tako začeli zatekati k alternativnim – predvsem naravnim obnovljivim virom. Ogrevanje s sekanci zagotovo predstavlja enega od tovrtsnih načinov ogrevanja.

CENOVNO UGODEN IN OKOLJU PRIJAZEN NAČIN OGREVANJA NA SEKANCE ALI DRVA

Centralno ogrevanje na drva spada med enega izmed najcenejših načinov ogrevanja. Peč na drva za centralno ogrevanje združuje tradicionalno vrsto ogrevanja s sodobnimi in naprednimi tehnologijami, ki bodo ogrevanje naredile izjemno učinkovito in cenovno ugodno.

Peč na drva za centralno ogrevanje, pa tudi ogrevanje s sekanci ali peleti, spada med peči, ki predstavljajo okolju prijazen način ogrevanja, saj se prostori ogrevajo s pomočjo obnovljivih zemeljskih virov. Slednje je pomembno iz dveh plati; najprej je potrebno vedeti, da centralno ogrevanje na drva minimalno onesnažuje okolje, prav zato pa lahko zaprosite tudi za sredstva Eko sklada, s katerimi država pomaga financirati okolju prijazne načine ogrevanja. Subvencije Eko sklada je prav tako mogoče pridobiti, če se odločite za namestitev kolektorjev.

Peč na drva za centralno ogrevanje pa ni ekološka le z vidika izpustov, pač pa se za centralno ogrevanje na drva uporablja odpadli les – se pravi lesni ostanki, ki bi bili sicer neuporabni. Ves predelan odpani les in manjše veje se uporablja za proizvodnjo sekancev. Ker je les obnovljiv vir smo z ogrevanjem na sekance zadeli v polno!

Na pot keramične ploščice, toplotna črpalka za vodo sanitarna keramika keramika Ljubljana toplotne črpalke in ostali materiali

ODLOČITE SE ZA NAKUP PEČI NA SEKANCE ZA CENTRALNO OGREVANJE

Centralno ogrevanje na sekance je trenutno najcenejša možnost ogrevanja na tržišču. V našem podjetju vam ponujamo veliko izbiro peči za ogrevanje. S pečjo na sekance za centralno ogrevanje pa lahko ogrejete tudi vodo. Ogrevanje vode je možno tudi s kolektorji ali s toplotno črpalko.

Pokličite nas po telefonu in se pozanimajte o najcenejših načinih ogrevanja na sekance ali na drva še danes. Povpraševanje nam lahko pošljete tudi po e-mail naslovu.

V primeru dodatnih vprašanj pa je najbolje, da nas obiščete v poslovalnici in se o centralnem ogrevanju na drva pozanimate pri strokovnjakih, ki imajo na danem področju že več let izkušenj.

Z veseljem vam bomo pomagali in vam svetovali. Prav tako se lahko pozanimate o pečeh za ogrevanje, ki so vam na voljo.

Na pot keramične ploščice, toplotna črpalka za vodo sanitarna keramika keramika Ljubljana toplotne črpalke in ostali materiali

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!