OGREVANJE NA PELETE

Blagovne znamke: Viadrus in Atmos, Ferroli, Red Fire, Centrometal, Extraflame, kamini Nordica

OGREVANJE NA PELETE – UDOBJE, PRILAGODLJIVOST, NIZKI STROŠKI, UČINKOVITOST | UGODNA CENA PELETOV POVEČUJE ZANIMANJE ZA CENTRALNE PEČI NA PELETE

Ogrevanje na pelete s seboj prinaša udobje, prilagodljivost, nizke stroške in učinkovitost. Obenem je ogrevanje na pelete okolju prijazno. Les namreč predstavlja čisto energijo iz gozda in je relativno poceni. Lesni peleti so v celotni sestavljeni iz naravnega lesa – surov, nepredelan les pod visokim pritiskom stisnejo v lesene palčke. Peleti so odlično gorivo tudi zato, ker je njihova kurilna vrednost visoka. Glede na vaše želje in obliko prostora lahko izbirate lahko med številnimi različnimi kotli na pelete.

Kotli na pelete Viadrus (Biomatik) in Atmos

Kaminske peči na pelete Thermorossi

Italijansko podjetje Thermorossi deluje uspešno v ogrevalni industriji že več kot 40 let. njihove kaminske peči se po kvaliteti uvrščajo med sam vrh. Prav tako pa se zaradi estetske dovršenosti uvrščajo med najbolj ugledne proizvajalce kaminskih peči.

Razlogov, zakaj izbrati ravno kaminsko peč na pelete Thermorossi, je veliko, med njimi pa najbolj izstopajo:

- oznaka Thermosilent - zelo tiho delovanje ventilatorja,
- vse peči so 1 uro tovarniško testirane,
- v osnovnem pakiranju je tudi daljinec,
- kurišče je litoželezno,
- energetski razred A+++ (90% izkoristek)
- enostavno upravljanje,
- možnost dovoda zunanjega zraka,
- moderna oblika peči,

- poleg klasičnih toplozračnih modelov je še velika izbira peči z vodenim zrakom (cevnim razvodom) in peči z vodnim izmenjevalcem (možnost priklopa na centralno ogrevanje)

Več o kaminskih pečeh Thermorossi si lahko pogledate tudi tukaj  lahko pa prebrskate njihov novi katalog. Veseli pa bomo vašega obiska tudi pri nas, saj imamo nekaj teh peči tudi razstavljenih.

Kamini na pelete Nordica - "Nordica - vas ogreje"

Termo peletni kamini Nordica so namenjeni za ogrevanje stanovanjskih stavb preko sistema centralnega ogrevanja. Nudijo izredno visok izkoristek in enostavno uporabo. Vgrajeno imajo že črpalko in ekspanzijsko posodo, polnilni ventil, odzračevalni lonček, regulacijo delovanja in tedenski programator.

Kotel na pelete Centrometal

 

OGREVANJE NA PELETE – PREDVIDLJIVOST IN AVTOMATIZACIJA: POPOLN OGREVALNI SISTEM

Ogrevanje na pelete je za marsikoga popoln ogrevalni sistem, saj je avtomatiziran in predvidljiv. Kakovostni kotli in gorilci poskrbijo, da je poraba peletov izjemno majhna in da so izkoristki porabe veliki, emisije pri izgorevanju pa nizke. Ker se kotli lahko priključijo na centralno ogrevanje, se zanimanje za centralne peči na pelete povečuje. Ugodna cena peletov je tudi nasploh povzročila veliko povpraševanja po pečeh na pelete.

Tudi pri nas v trgovini je možno kupiti kvalitetne pelete, ki so pakirani v vrečah po 15kg.

Na pot keramične ploščice, toplotna črpalka za vodo sanitarna keramika keramika Ljubljana toplotne črpalke in ostali materiali

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!