STENSKI RADIATORJI

STENSKI RADIATORJI NUDIJO KAKOVOSTNO IN VARČNO OGREVANJE

Med vsemi grelnimi telesi so v Sloveniji še vedno najbolj priljubljeni stenski radiatorji, kar pravzaprav ni presenetljivo, saj so dejansko izjemno uporabni. Ena izmed pogostejših izbir, ki jo stranke navadno namestijo v kopalnice, je stenski cevni radiator, priljubljeni pa so tudi varčni električni radiatorji. Vsi grejejo prostore tako, da ogrevajo zrak, ki zaradi temperaturnih razlik kroži po prostoru. A dobra novica za uporabnike je predvsem ta, da so danes stenski radiatorji popolnoma drugačni, kot so bili včasih. To velja tako za njihov videz kot za praktičnost oziroma kakovost ogrevanja. O tem se lahko prepričate tudi v podjetju Na pot, kjer imamo za vas na voljo številne čudovite in uporabne izdelke za ogrevanje.

ELEKTRIČNI RADIATORJI – VARČNI IN PRAKTIČNI

Stenski radiatorji niso na voljo samo kot del centralnega ogrevanja, temveč so lahko tudi samostojna grelna telesa, ki delujejo na elektriko. Njihova prednost je med drugim tudi ta, da so električni talni ali stenski radiatorji neverjetno praktični – priključite jih v električno omrežje in že pogrejejo prostor. Po želji jih lahko tudi premeščate. Kot vsa tovrstna grelna telesa imajo tudi električni stenski radiatorji termostat, s katerim natančno nastavite želeno temperaturo in prilagodite intenzivnost ogrevanja svojim željam.

Stenski cevni radiatorji za kopalnice

Izjemno priljubljen kos kopalniškega pohištva je že dlje časa stenski cevni radiator. Takšni stenski radiatorji so praktični predvsem zato, ker na njih v kopalnici lahko posušite brisače ali druga oblačila, saj nudijo dovolj površin oziroma cevi, na katere jih lahko obesite. Zasnovani so namreč tako, da nudijo veliko več 'obešalne' površine, kot klasični stenski ali varčni električni radiatorji. Obenem so čudovito oblikovani in vašo kopalnico dopolnjujejo tudi z estetskega stališča. Oglejte si našo ponudbo na spletu ali se oglasite v našem salonu na Brezovici v Ljubljani in se pogovorite z našimi strokovnjaki. Vaš dom bo topel in lep, kot ni bil še nikoli.c

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!