CENA PEČI NA PELETE

Ugodna cena peči na pelete Ferroli in vedno večje zanimanje za ogrevanja na pelete

Ker je cena peči na pelete ugodna, takšno ogrevanje pa prinaša tudi udobje, prilagodljivost in učinkovitost, se za pelete odloča vedno več ljudi. Kaminska peč na pelete Ferroli omogoča naravi prijazno ogrevanje, saj je les v celoti naraven material, ki ga nepredelanega pod visokim pritiskom stisnejo v lesene palčke. Peleti so zanimiva vrsta kuriva tudi zato, ker imajo visoko kurilno vrednost in omogočajo preprosto shranjevanje. Na voljo so vam različni peletni kotli, med katerimi je odlična peč Ferroli, ali pa kombinirane peči za centralno ogrevanje na drva in pelete. Izberite naše peči na pelete z ugodno ceno.

Ugodna cena peči na pelete Ferroli

Pred izbiro vrste kuriva se znajdemo pred težko odločitvijo, saj ima vsako gorivo svoje prednosti. Centralna peč na drva ima prednost predvsem kadar pride do izpada električne energije in pa kadar imate polena na voljo doma. Če pa morate polena kupovati, je pametno razmisliti o kombinirani možnosti peči za centralno ogrevanje na drva in pelete, na voljo pa vam je tudi kaminska peč na pelete, s katero vam je omogočenega nekoliko več ugodja. Kaminska peč na pelete ima namreč možnost programiranja na samodejno ogrevanje ob točno določeni uri, s čimer regulirate porabo kuriva in ogrejete dom ravno v pravem času, da je prijetno topel, ko pridete domov.

Dejavniki nakupa in cena peči na pelete

Pomembno je, da imata kaminska peč na pelete Ferroli ali peč Viadrus velikost zalogovnika prilagojeno vašim potrebam, kajti večji kot ta je, dlje bo kamin deloval brez vaše prisotnosti. Pri izbiri je pomembna tudi cena peči na pelete in pa velikost hiše, ki jo želite ogreti. Pred nakupom morate biti pozorni tudi na to, ali ima kaminska peč na pelete Viadrus vgrajeno možnost, s katero samodejno izprazni pepel iz kurišča, kar vam je lahko v veliko pomoč, če v času ogrevanja niste ves čas prisotni. Nekateri kamini pa imajo tudi možnost mobilnega upravljanja, kar pomeni, da spremenjene želje glede ogrevanja kaminu lahko sporočite kar preko telefona.

Cena peči na pelete v podjetju Na pot d.o.o. je ugodna, izbira kaminov pa velika.

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!