OGREVANJE NA ELEKTRIKO

Za ogrevanje prostorov v hladnejšem delu leta, zlasti pozimi, uporabljamo različne sisteme ogrevanja, med njimi je vse bolj priljubljeno tudi ogrevanje na elektriko. 

Prednosti električne energije so ekološko čisto obratovanje brez izpustov toplogrednih plinov v ozračje in možnost montaže tudi v najmanjše prostore, saj elektrika ne potrebuje zgorevalnega zraka. Prav tako za ogrevanje na elektriko ne potrebujete dimnika. Odločite se lahko za električno peč, ki jo priklopite na klasični centralni sistem, za varčni električni radiator ali pa za električno talno gretje. V prehodnem času se lahko ogrevate tudi s klimatskimi napravami.

Električne peči in varčni radiatorji so preprosti za uporabo. Električna peč ne zavzame veliko prostora, saj jo lahko pritrdimo kar na steno. Montaža peči je hitra in enostavna, njeno obratovanje pa popolnoma avtomatizirano in skorajda neslišno. Podobno velja tudi za cevi za talno gretje, katerih namestitev pa je malce manj enostavna.

Varčni električni radiatorji nudijo visoko udobje ob nizkih investicijskih stroških in nizkih stroških porabe električne energije. Vsa elektična energija se pretvori v toplotno, zato imajo varčni radiatorji 100-odstotni izkoristek. Strošek porabe električne energije je dandanes nižji, kot je strošek ogrevanja na kurilno olje.

Ogrevanje na elektriko, električna peč, električno ogrevanje

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!