KOTLI NA DRVA IN PELETE

Pričarajte si prijetno vzdušje, toplino in popestritev prostora s kaminsko pečjo za ogrevanje na pelete ali drva po svojem okusu!

V podjetju Na pot d.o.o. vam ponujamo raznolike kakovostne kotle na drva in pelete številnih priznanih proizvajalcev, sami pa se lahko pohvalimo s certifikatom najvišje bonitetne ocene. Če torej iščete ugodne a optimalno učinkovite peči na pelete, si torej le oglejte naš cenik. Zagotovo boste našli kaj, kar potrebujete. V nasprotnem primeru pa se le obrnite na nas in naše izkušene svetovalce, ki vam bodo pomagali najti najustreznejši sistem centralnega gretja.

KAMINSKA PEČ ZA OGREVANJE NA PELETE

Gorilec na pelete uporablja industrijsko proizvedeno gorivo, ki je v celoti sestavljeno iz naravnega lesa ter tako omogoča okolju prijazno ogrevanje. Z maksimalnim izkoristkom ter enostavnim uravnavanjem delovanja s kaminsko pečjo na pelete tudi veliko prihranili ter se tako razbremenili odvečnih stroškov. Kotli na drva in pelete namreč porabijo izredno malo goriva ter povzročajo zanemarljivo nizke emisije. Gorilci na pelete tako predstavljajo najenostavnejši način takšnega ogrevanja, njihova montaža pa je hitra in enostavna. V naši poslovalni je med drugim moč kupiti tudi posamezna pakiranja vrhunskih peletov za ugodno ceno.

KOTLI NA DRVA IN PELETE – VARČNO IN UČINKOVITO

V naši pestri ponudbi lahko izbirate med številnimi modeli kotlov na drva in pelete ter si tako zagotovite najprimernejše ogrevanje za vaš dom. Ogrevanje na pelete je enostavno za uporabo in lahko za vzdrževanje ter se hkrati ponaša z izjemno dolgo življenjsko dobo. Če torej iščete ugodne a kvalitetno izdelane peči na pelete si le oglejte naš cenik s številnimi različnimi artikli. Poleg centralnih peči na trda goriva so tako pri nas med drugim na voljo tudi električne peči, raznolike kaminske peči na pelete ter obširna ponudba kopalniške opreme. S pomočjo naših izkušenih svetovalcev si torej lahko za izredno nizko ceno zagotovite najprimernejši način centralnega gretja.

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!