AKUMULACIJSKI BOJLERJI, KOMBINIRANI IN ELEKTRIČNI BOJLERJI Z NIZKO PORABO

Želite kupiti bojler, pa ne veste za kaj se odločiti? Mi smo pravi naslov za vas! Ponujamo vam kvalitetne in varčne bojlerje. Slednje omogoča izolacijska plast med zunanjo in notranjo plastjo bojlerja, ki je narejena iz poliuretanske pene in skrbi, da voda v bojlerju ne izgublja toplote. Bojlerji so tako varčni z energijo.

Ponujamo vam bojlerje različnih dimenzij in oblik. Odločite se lahko za bojlerje z manjšo ali z večjo prostornino. Prav tako lahko izbirate med vertikalnimi in horizontalnimi bojlerji – odvisno od vaših potreb. Ponudba bojlerjev je široka. Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o široki izbiri, ki vam je na voljo!

Ločimo med dvema tipoma bojlerjev:

  • akumulacijski bojler,
  • pretočni bojler.

AKUMULACIJSKI BOJLERJI IN NJIHOVE LASTNOSTI

Pretočni bojlerji so manjših prostornin, vodo pa zagrejejo hitro, s pretokom vode skozi bojler. Akumulacijski bojlerji so večjih prostornin, vodo, ki je v njih skladiščena, pa grejejo postopoma in jo po potrebi tudi dogrevajo. Akumulacijski bojlerji torej segrejejo vodo in jo nato dogrevajo, tako da nam je na razpolago ves čas.

Akumulacijski bojlerji se torej uporabljajo tam, kjer je potreba po topli vodi stalna – največkrat je to v kuhinjah in v kopalnicah. Seveda jih lahko uporabljamo še v drugih prostorih.

PONUJAMO VAM TUDI KOMBINIRANE BOJLERJE

Ponujamo vam tudi kombinirane bojlerje z velikimi prostorninami. Električni grelec in anoda sta lahko dostopna in se tako po potrebi hitro zamenjata. Obstajata dva tipa kombiniranih bojlerjev: DUO R in DUO L – odvisno od tega na kateri strani bojlerja se nahaja priključek za centralno ogrevanje. Kombinirani bojlerji so energetsko zelo varčni skozi vse leto. Slednje omogoča toplotni izmenjevalec, ki je vgrajen v bojler. S pomočjo njega se voda v bojlerju segreva preko centralnega sistema, brez porabe električne energije.

Kombinirani električni bojlerji z vgrajenim toplotnim izmenjevalcem omogočajo segrevanje vode na tri načine:

  • s pomočjo električne energije,
  • s pomočjo centralnega ogrevanja,
  • s kombinacijo porabe električne energije in centralnega ogrevanja.

PONUJAMO VAM AKUMULACIJSKE IN DRUGE BOJLERJE PO UGODNIH CENAH

Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi akumulacijskih bojlerjev. Naročite lahko tudi električne bojlerje znamke Lentherm. Navdušeni ne boste le nad kvaliteto in ceno, pač pa tudi nad porabo bojlerjev. Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer si lahko bojlerje ogledate v živo in se prepričate o njihovih lastnostih. Ekipa prodajalcev vam bo z veseljem pomagala izbrati pravi bojler za vas in vaše potrebe. Pomagali vam bomo odgovoriti tudi na vsa vaša vprašanja, ki se vam ob nakupu bojlerja porajajo in vaša odločitev bo tako dosti lažja!

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!