O NAS

VSE ZA CENTRALNO OGREVANJE IN CELOTNA KOPALNIŠKA OPREMA

Podjetje Na pot deluje že od leta 1991. Takrat je imela trgovina sedež v Dragomerju, leta 1998 pa se je trgovina preselila na Brezovico, na Tržaško cesto 513a, kjer ima sedež še sedaj. Podjetje Na pot je trgovina za centralno kurjavo in vodovod. Asortiman trgovine je zelo širok, med ponudbo pa se najde vse za centralno ogrevanje; to so peči na trda goriva, olje in plin, radiatorji, gorilci, bojlerji, ventili za radiatorje, obtočne črpalke, cisterne za olje ter razni material za napeljavo centralne kurjave.

Tudi vse, kar se potrebuje za opremljanje kopalnic, se dobi v trgovini Na pot. To pa so kopalniške in tuš kadi, tuš kabine, keramične ploščicesanitarna keramika (umivalniki, wc školjke, bideji), enoročne, dvoročne in termostatske armature, kopalniško pohištvo (omarice), kopalniški dodatki (držala za brisače, držala za milo, wc deske, wc kotlički, ogledala) ter material, ki je potreben za napeljavo vodovoda.

Prednost trgovine Na pot je velika in kvalitetna ponudba proizvodov, kakovostno svetovanje pri nakupu in dostava kupljenega blaga na dom (okolica Ljubljane). V trgovini prisluhnemo strankam in njihovim željam, ter znamo ponuditi prave proizvode in storitve ob pravem času, po pravi ceni ter na način, ki je kar najbolj prilagojen strankam in to v okolju hitrih sprememb.

Veseli bomo vašega obiska vsak dan od ponedeljka do petka od 7.30 do 19h, ob sobotah od 8 do 13h na Tržaški cesti 513a, na Brezovici. Od avtoceste oz. obvoznice je trgovina oddaljena slab kilometer (izvoz Brezovica, zavijete proti Vrhniki in se peljete še slab kilometer). Pred trgovino pa je tudi veliko parkirišče.

PODJETJE NA POT D.O.O. PREJELO CERTIFIKAT ODLIČNOSTI Z OCENO AAA

Na pot d.o.o. je med top 3 % poslovnih subjektov v Sloveniji, ki dosegajo najvišjo oceno bonitetne odličnosti AAA.

Najvišja ocena poslovnega subjekta, ki izkazuje bonitetno odličnost, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje za vse vključujoče poslovne partnerje. V mednarodnem okolju je omenjeno certificiranje že uveljavljena praksa.

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja bonitetno vrednost posameznika, poslovnih subjektov ali celo držav. Je ocena, kako bonitetne hiše na osnovi in prepletu različnih kriterijev ocenjujejo boniteto subjekta skozi daljše preteklo in sedanje obdobje. Med drugim so sestavni del ocene tudi ocene plačilne sposobnosti ter navad poslovanja poslovnih subjektov, kreditna sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in razni drugi kriteriji tveganosti poslovanja s podjetjem.

Glede na zaporedna leta doseganja najvišjega bonitetnega razreda lahko poslovni subjekti prejmejo certifikat bonitetne odličnosti AAA, ko izpolnjujejo kriterije certifikata bonitetne odličnosti v zadnjih treh poslovnih letih.

Podjetje Na pot d.o.o., v zadnjih treh poslovnih letih, dnevno izpolnjuje kriterije certifikata bonitetne odličnosti. Zato veljamo kot zanesljivi dobavitelj materiala za centralno ogrevanje, vodovoda in kopalniške opreme.

Delovni čas

  • Ponedeljek: 7:30 - 19:00
  • Torek: 7:30 - 19:00
  • Sreda: 7:30 - 19:00
  • Četrtek: 7:30 - 19:00
  • Petek: 7:30 - 19:00
  • Sobota: 08:00 - 13:00
Na pot keramične ploščice, toplotna črpalka za vodo sanitarna keramika keramika Ljubljana toplotne črpalke in ostali materiali
Na pot keramične ploščice, toplotna črpalka za vodo sanitarna keramika keramika Ljubljana toplotne črpalke in ostali materiali
Na pot keramične ploščice, toplotna črpalka za vodo sanitarna keramika keramika Ljubljana toplotne črpalke in ostali materiali

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!