KOPALNE MASAŽNE KADI

Razvajanje in sprostitev v vodi si lahko privoščimo tudi v zavetju svojega doma. Vse, kar potrebujemo, je le masažna kad v kopalnici.

Vodne užitke omogočajo vodne in zračne masažne šobe, ki masirajo celotno telo. Vodna masaža pripomore k pospešenemu krvnemu obtoku, sproščanju celotnega telesa, dobremu počutju ter izločanju strupenih snovi iz telesa.

Preden se odločimo za kopalno masažno kad, je dobro razmisliti, koliko jo bomo v resnici uporabljali. Najprej izberemo tip, ki ustreza našim željam in prostoru, potem pa dodajamo komponente, ki si jih želimo, lahko tudi le nekaj vodnih ali zračnih šob. Najpogostejšo izbiro kupcev predstavljajo kotne kopalne masažne kadisaj s to obliko dobimo optimalno kad, ki hkrati ne zasede veliko prostora.

Prostor, v katerega bo postavljena masažna kad, mora seveda ustrezati njenim dimenzijam, hkrati pa morajo biti v bližini električni priklop, vodovodna napeljava in odtok. Zagotoviti moramo tudi nekaj prostora za servisiranje. Prav tako je pomembno, da je kopalna masažna kadizdelana iz kakovostnega materiala, da ima zagotovljeno ustrezno jamstvo in dobavljivost rezervnih delov.

Moderne kopalne kadi

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!