WC KOTLIČKI

Za videz kopalnice so WC kotlički ravno tako pomembni kot ostala sanitarna keramika. Še zlasti kadar gre za nadometni kotliček, ki je za razliko od podometnega kotlička viden, in je zato njegova oblika pomembna.

Ker je pomembna tudi kakovost WC kotlička, smo v podjetju Na pot izbrali dva zanesljiva partnerja: Geberit in Liv. WC kotlički Geberit in Liv so vrhunski izdelki in na voljo v več podometnih ali nadometnih različicah kotličkov, poleg tega pa so na trgu na primer tudi avtomatski brezkontaktni splakovalni sistemi.

WC kotlički Geberit in Liv so brez dvoma kakovostna in cenovno ugodna izbira.

Klasičen nadometni WC kotliček je še vedno prva izbira številnih ljudi, se pa tako v Sloveniji kot po svetu vedno več ljudi odloča za to, da so njihovi WC kotlički skriti pod omet. V tem primeru je vse, kar ostane vidno, tipka (tipke) oziroma senzor za samodejno za splakovanje. Takšen kotliček za WC je ne samo izjemno privlačnega videza, ampak omogoča tudi varčevanje z vodo, saj je ne točimo po nepotrebnem.

Na pot keramične ploščice, toplotna črpalka za vodo sanitarna keramika keramika Ljubljana toplotne črpalke in ostali materiali
Na pot keramične ploščice, toplotna črpalka za vodo sanitarna keramika keramika Ljubljana toplotne črpalke in ostali materiali

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!