ARMATURE

Vodovodne armature oziroma vodovodne pipe, kakor jim rečemo po domače, se delijo na kuhinjske, ki so namenjene kuhinjskemu koritu, kopalniške (za umivalnik, tuš, kad ali bide) ter vrtne oziroma zunanje vodovodne armature.

Vodovodne armature se ločijo tudi glede na tip, in sicer so lahko enoročne, dvoročne (za nastavitev curka in temperature vode imajo prve eno ročko, druge pa dve) ali senzorske (elektronske). Pri kopalnih kadeh in tuših so zelo pogoste termostatske armature, pri katerih že v naprej nastavimo želeno temperaturo vode. Glede na obliko so lahko kvadratne ali ovalne oblike. Po zaslugi različnih barvnih kombinacij se v vsakem primeru lepo podajo k preostalim elementom v prostoru. Vodovodne armature so izdelane iz različnih materialov - nerjavečega jekla (inox), granita ali pa kombinacije obeh materialov.

V trgovini Na pot so vam po ugodnih cenah na voljo kakovostne vodovodne armature za kopalnico ali kuhinjo slovenskih, nemških in italijanskih proizvajalcev. Pri nakupu vodovodne armature naj na prvem mestu ne bo estetski videz, ampak kakovost in uporabnost armature - kako armatura deluje in kako se vzdržuje čistočo.

Kopalniške armature

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!