VODOMERI

Varčevanje z vodo v današnjih časih ni nikoli odveč. V veliko pomoč so pri nadzoru porabe vode v gospodinjstvu ali gospodarski dejavnosti vodomeri.

vodomeri oz. števci za vodo natančno vidimo, koliko vode dejansko porabi eno gospodinjstvo oziroma en odjemalec na mesečni oziroma letni ravni. Da pa bomo odčitali pravo količino vode, moramo izbrati zanesljiv in natančen vodomer.

V podjetju Na pot d.o.o. so na voljo različni vodomeri, pri vseh pa vam zagotavljamo, da so vrhunske kakovosti. Izbirate lahko med večnatočnimi in volumetričnimi vodomeri z mokro, suho ali polsuho tekočim mehanizmom. Pri izbiri vodomera je treba upoštevati vaše potrebe in namen objekta, samo vgradnjo števca za vodo pa je najbolje prepustiti strokovno usposobljenemu vodoinštalaterju. Le tako bo vgradnja vodomera kakovostna, predvsem pa ne bo zahtevala kasnejše sanacije, ki lahko s seboj potegne tudi visoke stroške.

V večstanovanjskih zgradbah je najbolje namestiti ločene vodomere za vsako enoto ali pa se števci za vodo namestijo pred vsako iztočno mesto. Tako vsak izmed porabnikov natančno ve, kolikšno količino vode je porabil.

Na pot keramične ploščice, toplotna črpalka za vodo sanitarna keramika keramika Ljubljana toplotne črpalke in ostali materiali

Vodomeri

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!