PODOMETNI KOTLIČKI

Podometni kotlički Geberit so bili v zadnjih 50 letih nameščeni že milijonkrat širom po svetu. Kar niti ni presentljivo, saj v primerjavi s številnimi drugimi podometnimi kotlički prinašajo številne prednosti.

Ena izmed njih je nedvomno odlična kakovost, ki postavlja standarde v sanitarni tehniki. Pomembna prednost je tudi hiter in enostaven sistem montaže. Z neštetimi preizkusi splakovalnih mehanizmov podometni kotlički Geberit vsakodnevno dosegajo svojo značilno zanesljivost.

Podometni kotlički Geberit predstavljajo estetsko in funkcionalno inovacijo v kopalnici, ki omogoča tudi tišje splakovanje vode. S funkcijama dvokoličinskega in start/stop splakovanja ter z nastavljivimi splakovalnimi količinami smo splakovalni mehanizem »naučili«, kako je treba varčevati z vodo.

Način vgradnje podometnega kotlička je lahko suhomontažni ali mokri. Katerega bomo izbrali, je v veliki meri odvisno od zidu, v katerega kotliček vgrajujemo.

Podometni kotlički Geberit so lahko vgrajeni v kombinaciji z visečo školjko, talno školjko do stene, nekoliko manj pogosteje pa s klasično wc školjko. Cev in priključki niso vidni, čiščenje okoli WC školjke je enostavno. Na voljo je veliko oblik in modelov kotličkov, ki bodo zadostili vsakemu okusu.

281e23e5-8ae2-4273-8f6e-93a4b1375e3a
3bdb3f9a-d3af-4840-be95-4add5f558eea
c66ec77d-1870-4da5-9e3c-bbe0ff13a3bf

Podometni kotlički

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!