KOPALNIŠKI DODATKI

Kopalniški dodatki, kot so držalo za brisače, milnik, držalo WC papirja, lonček za zobne ščetke, koš za smeti, WC metlica in koš za perilo, so nepogrešljivi elementi vsake kopalnice.

Vašo kopalnico naredijo bolj funkcionalno in urejeno, obenem pa jo tudi polepšajo. Kakšne kopalniške dodatke boste izbrali, je odvisno predvsem od tega, v kakšnem slogu je opremljena vaša kopalnica ter kakšno barvno paleto ste izbrali za osnovno kopalniško opremo. Če želite, da bo vaša kopalnica zaključena celota, vam svetujemo, da tudi pri izbiri kopalniških dodatkov nadaljujete osnovno smer – tako bodo kopalniški dodatki podobo prostora dopolnili in bodo z njim v sozvočju.

Kopalnica je prostor, kjer večina ljudi začne in konča svoj dan, zato ni vseeno, kakšna je njena oprema. Tako kot kopalniška oprema tudi kopalniški dodatki zelo jasno pripovedujejo zgodbo o tem, kakšen je lastnik kopalnice. Obiskovalcu povejo ali ste bolj klasično umirjeni ali pa vam je na kožo bolj pisana moderna eleganca.

V trgovini Na pot vam nudimo veliko izbiro dodatkov vseh vrst in oblik, pri izbiri pravega izdelka pa vam bodo v veliko pomoč naši strokovnjaki.

Dodatki in oprema za kopalnico

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!