TALNE PLOŠČICE

Za oblaganje talnih površin na terasah in balkonih so ravno keramične ploščice idealna izbira.

Ker so to zunanji prostori, so tla izpostavljena različnim vremenskim pogojem. Zaradi tega je pomembna kakovost talnih ploščic.

Talne ploščice pa se lahko položijo tudi po notranjih bivalnih prostorih. Talne ploščice v dnevni sobi osvajajo celo stanovanje. Izbira talnih ploščic za dnevni prostor je priporočljiva zaradi enostavnega vzdrževanja in zaradi vzdržljivosti materiala. Tudi za tiste, katerim je ljubši les, se dobi take ploščice, ki odlično imitirajo les.

NOTRANJE IN ZUNANJE KERAMIČNE PLOŠČICE ZA ENOSTAVNO BIVANJE

Pri izbiri talnih in stenskih oblog je treba upoštevati kar nekaj dejavnikov. Poleg vizualnega faktorja, ki je seveda vse prej kot zanemarljiv, je treba veliko pozornost posvetiti namembnosti prostora oziroma zunanje površine, ki jo nameravamo obložiti. 

Pri izbiri že vrsto let občutno prednjačijo talne ploščice – za stanovanjske, poslovne in druge objekte. Razlogov za to je več, med najpomembnejše pa sodi njihova široka uporabnost in praktičnost. Notranje in zunanje keramične talne ploščice so namreč izjemno uporabne in primerne za zelo različne prostore, obenem pa so lepe in trpežne. V salonu podjetja Na pot se lahko pohvalimo z izjemno pestro ponudbo raznovrstnih izdelkov, ki bodo vašo kopalnico, kuhinjo, dnevno sobo, garažo ali teraso spremenili v prostor, v katerem boste uživali.

Notranje talne ploščice

V notranjosti bivalnih ali poslovnih prostorov se talne ploščice uporabljajo za oblaganje različnih prostorov. Najdemo jih tako rekoč v vsaki kopalnici in stranišču, pogosto so talne keramične ploščice položene v kuhinji, dnevni sobi in drugih prostorih, kjer si želimo lepo in praktično talno oblogo. Primerne so za prostore z različnimi vrstami ogrevanja, tudi talnega, saj svojo temperaturo prilagodijo okolju. Notranje talne ploščice so zelo primerne tudi za poslovne prostore, saj zlahka prenesejo večje število ljudi, ki se sprehajajo čeznje in se ne bodo obrabile. Hkrati je njihovo čiščenje popolnoma preprosto, kar je tako v stanovanjskih kot v poslovnih prostorih zelo pomembno.

Zunanje talne ploščice

Zunanje površine so izpostavljene različnim vremenskim razmeram, od dežja, snega, vlage, do sončne pripeke, vetra in temperaturnih nihanj. Zato morajo biti zunanje talne ploščice primerne za uporabo na prostem. Takšne izdelke, ki popolnoma ustrezajo visokim kakovostnim standardom, izdelujejo le najboljši proizvajalci. Njihovi izdelki so na voljo tudi v salonu Na pot, kjer vam ponujamo najbolj kakovostne ploščice za oblaganje zunanjih površin. Primerne so za oblaganje teras, garaž, balkonov, kleti in podobnih zunanjih prostorov, pa tudi prostorov v notranjosti, ki ne bodo ogrevani in lahko temperatura pade do te mere, da bi notranje talne ploščice popokale.

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!