OPREMA KOPALNICE PO VAŠI IZBIRI

Oprema za kopalnice mora biti ne le funkcionalna, pač pa tudi prijetna na pogled in oblikovana tako, da se boste med uporabo kopalnice prijetno počutili.

V Na pot vam z veseljem svetujemo pri nakupu kopalniške opreme, zato ne odlašajte z obiskom naše trgovine v mestu Ljubljana.

NE LE SANITARNA OPREMA ZA KOPALNICE, PAČ PA MNOGO VEČ

Celotna oprema za kopalnico je pri nas zbrana na enem mestu, in sicer:

  • standardne in nadstandardne kopalne kadi
  • tuš kabine
  • sanitarna keramika (bideji, umivalniki, školjke)
  • keramične ploščice
  • kopalniške armature.

Ne odlašajte več z izbiro nove kopalniške opreme. Ljubljana z okolico je namreč tudi območje, na katerem za vas organiziramo dostavo vaših nakupov. Oprema za kopalnico pa niso le osnovni elementi, pač pa tudi kopalniški dodatki, kot so različna držala za brisač, mila, wc deske, stojala in  ogledala, ki prostor kljub svoji uporabnosti tudi polepšajo. Da bo oprema za kopalnico ostala kot nova jo je potrebno tudi primerno vzdrževati – ob nakupu vam bomo svetovali kako.  Ne pozabite pa redno preverjati, katera kopalniška oprema, ki jo ponuja naša akcija, je še na voljo v trgovini v Ljubljani.

KOPALNIŠKA OPREMA – AKCIJA ZA VSAKOGAR

Ker se že več kot dvajset let ukvarjamo s prodajo, v naši ponudbi ni zgolj kopalniška oprema, trgovina na obrobju mesta Ljubljani ponuja tudi ves material potreben za vodovodne napeljave in ogrevanje. V bogatem prodajnem programu, je tudi kopalniška oprema Kolpa San, ki je slovenskega porekla, zaradi svoje kakovosti in oblikovanja pa tudi evropsko priznana. Oglasite se in se odločite za enega izmed številnih modelov masažnih in kopalnih kadi, ne spreglejte pa niti morebitne kopalniške opreme v akciji. Zagotavljamo vam, da je pri nas na voljo izredno raznolika kopalniška oprema. Akcija, ki je v trenutku, ko kupujete opremo za kopalnico, na voljo, pa vam bo morda olajšala odočitev pri izbiri.

OPREMA ZA KOPALNICE IN STRANIŠČA MORA BITI PRILAGOJENA PROSTORU

Majhen prostor ne pomeni tudi nujno nezmožnost funkcionalnega in estetskega oblikovanja prostora. Naši strokovnjaki imajo dolgoletne izkušnje in vam bodo znali svetovati ter v ponudbi poiskati katera bi bila najboljša oprema za majhne kopalnice. V naši trgovini vam prijazno svetujemo in pomagamo odgovoriti na vaša vprašanja, ali bo izbrana kopalniška oprema, ki jo ponuja naša akcija ali pa oprema v prosti prodaji primerna za vaše želje in potrebe, zato ne odlašajte z obiskom.

Na pot keramične ploščice, toplotna črpalka za vodo sanitarna keramika keramika Ljubljana toplotne črpalke in ostali materiali

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!