Danfoss link - pametno ogrevanje

Inteligentna energetska učinkovitost in popoln nadzor nad ogrevalnim sistemom - vse s pomočjo pametnega telefona. Danfoss link zagotavlja vrhunsko izkušnjo ogrevalnega sistema. Preprosta uporaba in privlačen videz.

Z enega mesta Danfoss Link brezžično nadzira ogrevanje po celotni hiši - popolna rešitev za vse, ki cenijo priročnost in sodobno tehnologijo. Vse komponente sistema so medsebojno povezane, ogrevanje doma je mogoče upravljati tudi na daljavo s pomočjo aplikacije Danfoss Link.

Montaža je zelo preprosta - enoto CC se pritrdi na steno, za delovanje sistema in programiranje pa ni potreben osebni računalnik, ampak vse deluje preko medsebojne brezžične komunikacije.

Osnovni temperaturni režim in urnik ogrevanja je že tovarniško nastavljen. Uporabnik lahko le tega poljubno spremeni in sprogramira celovit tedenski urnik ogrevanja z željenimi udobnimi dnevnimi ter varčnimi nočnimi temperaturnimi zamiki. To omogoča popolno individualizacijo ogrevalnega sistema ter takojšen prihranek energije in stroškov.

Nadgradnja sistema je zelo preprosta, saj je Danfoss Link sistem zasnovan za enostavne razširitve in posodobitve. Dodatne komponente ogrevalnega sistema npr. radiatorske termostatske glave, releji, ... se lahko dodaja naknadno. Programska oprema se posodablja samodejno.

Več si lahko preberete na strani Danfoss.