KOPALNIŠKI DODATKI

V naši ponudbi so kopalniški dodatki Inda, Armal in Kolpa san.

Kopalnica mora biti prostor, ki je prijeten in funkcionalen obenem, saj v kopalnici ponavadi dan pričnemo in ga tudi končamo. Želje pa so različne, saj imajo nekateri radi enostavne kopalnice, drugi bolj prestižne.

 

Prav neverjetno se zdi, kako pomemben prostor v hiši je kopalnica. Tam sicer ne preživimo veliko časa (v primerjavi s kuhinjo in dnevno sobo, na primer) a brez nje bi bilo življenje precej zapleteno. Poleg osnovne kopalniške opreme so za njen videz in funkcionalnost bistveni kopalniški dodatki, ki dodajo prostoru piko na i. Mednje spadajo omarice, ogledala, držala za toaletni papir ali brisače, stojala za ščetke, poličke in vsi ostali dodatki za kopalnice, s katerimi prostor polepšamo in obenem služijo povsem praktičnemu namenu.

 

DODATKI ZA KOPALNICO – KAKO IZBRATI?

V podjetju Na pot d.o.o. so poleg kopalniške keramike in druge opreme na voljo tudi kopalniški dodatki. Kakšne izdelke boste izbrali, je odvisno predvsem od tega, kakšna je videti vaša kopalnica – klasična ali izjemno moderna, ter kakšno barvno paleto ste izbrali za osnovno kopalniško opremo. Da bo prostor zaključena celota, vam svetujemo, da tudi pri izbiri kopalniških dodatkov nadaljujete osnovno smer – tako bodo dodatki za kopalnice podobo prostora dopolnili in bodo z njim v sozvočju. Od lončkov za zobne ščetke do držala za brisače in ogledala – vse je namenjeno temu, da je kopalnica praktična in lepa obenem. Ker pa je včasih v tako pestri ponudbi težko izbrati pravi izdelek, vam svetujemo, da se posvetujete tudi z našimi strokovnjaki. Ti vam bodo na podlagi izkušenj zanesljivo znali ustrezno svetovati.

 

KOPALNIŠKI DODATKI KOT ODRAZ OSEBNEGA OKUSA

Prav vsak del našega doma pripoveduje zgodbo o tem, kakšen je njegov lastnik – in dodatki za kopalnico niso nobena izjema. Zelo jasno govorijo o tem, ali ste bolj klasično umirjeni ali pa je moderna eleganca bolj po vaši meri. Pisani ali drzni kopalniški dodatki morda razkrivajo vašo drzno dušo ali vašo otroško plat, ki sicer ne pride do izraza. Kakor koli že – najpomembneje je, da je vaša kopalnica prijetna in narejena po vaši meri. Gre namreč za prostor, kjer večina ljudi začne in konča svoj dan.