KOPALNE KADI IN MASAŽNI SISTEMI

V trgovini Na pot vam ponujamo vse, kar potrebujete za opremljanje vaše kopalnice.

Na voljo so vam kopalne kadi, tuš kabine, keramične ploščice, sanitarna keramikakopalniško pohištvo in kopalniški dodatki priznanih proizvajalcev. Med njimi so tudi kopalne in masažne kadi slovenskega proizvajalca Kolpa San.
 

KOPALNIŠKE KADI - NAVADNE ALI MASAŽNE

Danes nam moderni način življenja z neugnanim tempom ne nudi veliko možnosti ali časa za sprostitev. Eden najpreprostejših in najprijetnejših načinov sproščanja je namakanje v kopeli, naj gre za navadne ali masažne kopalne kadi - vsako kopanje je lahko sproščujoče in poživljujoče. V naši trgovini Na pot vam nudimo kopalne in masažne kadi blagovne znamke Kolpa san.
 

KOPALNE KADI NA VOLJO V RAZLIČNIH OBLIKAH

Kopalne kadi se zaradi izkoristka prostora še vedno največkrat vgrajujejo ob stene kopalnic oziroma v določen kot kopalnice. Zato je kotna kopalna kad med najbolj priljubljenimi oblikami kopalniške kadi, saj ne zavzema veliko prostora. Priljubljene so kopalniške kadi, ki se s svojo obliko prilagajajo ostali opremi kopalnice.

Kopalniška kad je lahko namenjena vgradnji, kar pomeni, da se jo obloži s ploščicami, mozaiki, lesenimi oblogami in podobnim materialom, ali pa je opremljena z oblogo in namenjena suhi vgradnji v prostor.

 

KOLPA SAN - KOPALNE IN MASAŽNE KADI, KI SODIJO V SAM EVROPSKI VRH

Kolpa San je slovenski proizvajalec kopalnih kadi in masažnih kopalnih kadi, ki sodi v sam evropski vrh - tako po kakovosti in obliki, kot tudi po izjemno široki paleti modelov. Kopalne kadi so izdelane iz sanitarnega akrila, ki nas ob dotiku preseneti s svojo toploto, hkrati pa poskrbi, da voda v kadi dolgo ostane topla. Prodajni program zajema preko 50 različnih modelov in dimenzij kopalnih kadi, večino izmed njih je mogoče naročiti tudi z različnimi masažnimi sistemi.

Še večjo paleto kopalnih kadi Kolpa San si lahko ogledate tukaj >>>