OGREVANJE NA ELEKTRIKO

 

Ogrevanje na elektriko je tudi ena od opcij ogrevanja. Odločite se lahko za električno peč, ki se jo priklopi na klasično centralno ogrevanje, električne radiatorje ali električno talno ogrevanje. V prehodnem času pa se lahko ogrevate tudi s klimatskimi napravami.
 

KLIMATSKE NAPRAVE

Za človeka so lahko visoke temperature tudi zelo nevarna. Vsekakokor so klimatske naprave potrebne in nekateri težki bolniki in starejši ljudje jih potrebujejo. Klime so koristne tudi za prijetnejše življenje, vendar jih moramo pravilno uporabljati in vzdrževati. Pravilno vzdrževanje in redno menjavanje oz. čiščenje filtrov je zato pogoj, da bo klima delovala dobro.

Če klime še nimate in bi si jo želeli, imamo v naši ponudbi kvalitetne klime proizvajalcev Vaillant in Daikin. 

V prehodnem času ali pa kot dodatek k ogrevanju pa lahko klimatsko napravo, ki vas poleti hladi, uporabljate tudi za ogrevanje.

 

 

ELEKTRIČNA PEČ ZA OGREVANJE PROSTORA

Je električna stenska naprava za centralno ogrevanje. Prednost le-te je, da ne zavzame veliko prostora, ne potrebuje dimnika ali cisterne za olje in je povsem enostavna za uporabo. Pri nas nudimo kvalitetne električne peči Vaillant tip eloBLOCK.

ELEKTRIČNI RADIATORJI

- Vaillant VES (električni kalorifer)

- Vaillant VER (električni grelec)

 

ELEKTRIČNO TALNO OGREVANJE

 Danfoss ponuja širok izbor proizvodov za talno ogrevanje, ki omogočajo optimalno udobje in velik prihranek.

Grelna kabelska preproga se lahko postavi neposredno na vsako površino starega poda in se namesti v lepilo za ploščice. 

Posnetek, kako enostavno je položiti električno talno preprogo več...