SANITARNA KERAMIKA

CELOTNA KOPALNIŠKA OPREMA NA ENEM MESTU

Kopalnico si moramo urediti čim udobneje in po svojem okusu. Predvsem pri majhnih kopalnicah moramo paziti, da jo obenem uredimo funkcionalno in čim bolj izkoristimo prostor. K temu veliko pripomorejo dejavniki, kot sta barva keramičnih ploščic (tako talnih kot stenskih) ter oblika sanitarne opreme. Prostor lahko pridobimo tudi z nadomestitvijo kopalne kadi s tuš kabino. In kar je najpomembnejše: sanitarna keramika in ostala oprema nam omogočata, da se v svoji kopalnici ne glede na njeno velikost počutimo odlično.

V trgovini Na pot d.o.o. vam je na voljo celotna kopalniška keramika različnih visokokakovostnih proizvajalcev.
 

SANITARNA KERAMIKA ZA KOPALNICE CERAMICA DOLOMITE 

Podjetje Ceramica Dolomite je eden najbolj priznanih proizvajalcev sanitarne keramike v Evropi in na svetu. Podjetje je od svojih začetkov leta 1965 postopoma postalo svetovno znano po kakovostnih, praktičnih in dizajnersko domišljenih izdelkih za velike in majhne kopalnice. Njihova sanitarna keramika je na voljo v tako rekoč nešteto različicah, med katerimi boste brez dvoma lahko našli takšno, ki se bo ujemala z vašo kopalnico in vašimi željami.

 

 

SANITARNA KERAMIKA IN DODATNA OPREMA CATALANO 

Med vrhunske italijanske proizvajalce keramike in opreme za kopalnice spada tudi podjetje Catalano.

Naslanjajo se na dolgoletno tradicijo, znani pa so tako po opremi za zasebne domove kot tudi za javne prostore. Največ pozornosti poleg oblikovanja posvečajo kakovosti svojih izdelkov, obenem pa ne pozabljajo na skrb za okolje oziroma na to, da s svojo dejavnostjo čim manj vplivajo na naravo. Poleg prefinjenih oblik, ki so značilne za njihov dizajn, je njihova sanitarna keramika posebna ravno zaradi skrbi za trajnostni razvoj.

SANITARNA OPREMA HATRIA

Tretji vrhunski proizvajalec kopalniške keramike, s katerim sodelujemo v podjetju Na pot d.o.o., je podjetje Hatria. 

Tudi njihova sanitarna keramika je svetovno znana in se nahaja po elegantno oblikovanih kopalnicah po vsem svetu. Njihovi izdelki združujejo vrhunsko tehnologijo, estetskost, praktičnost in kakovost.

 

 

SANITARNA KERAMIKA ZA KOPALNICE ROCA 

Podjetje Roca je bilo osnovano v začetku 20. stoletja (1917) in ima sedež v Španiji. S svojimi kakovostnimi izdelki, za katere je značilna zanesljivost, trajnost in združevanje tradicije in razvoja, so danes prisotni po vsem svetu. Njihova sanitarna oprema je inovativna in upošteva sodobne trende, obenem pa ne pozablja na okolje.

SANITARNA KERAMIKA KERAMAG 

Izdelki nemškega proizvajalca Keramag združujejo več kot stoletno tradicijo izdelave sanitarne keramike z natančnostjo, odličnim oblikovanjem in kakovostnimi izdelki, ki so na voljo po sprejemljivih cenah. V proizvodnjo vključujejo najnovejše tehnološke postopke in obenem poskrbijo za okolje.

 

SANITARNA OPREMA INKER ZOOM

Za izdelke Zoom je značilen praktičen, sodoben in enostaven dizajn, ki se odraža v preprostih, naprednih in funkcionalnih izdelkih, pri katerih sodobna tehnologija in avtomatski mehanizmi služijo ne le praktičnosti, temveč predvsem varčni uporabi vode in energije.