KOPALNIŠKE PLOŠČICE

Kopalnica je prostor, kjer dan ponavadi pričnemo in ga tudi končamo. Kopalnica je kotiček, kjer se ponavadi sprostimo. 

Tako je priporočljivo, da je kopalnica prijetna in veliko vlogo pri tem imajo ravno kopalniške ploščice. Zaradi tega je izbira kopalniških ploščic pri obnovi ali gradnji kopalnice ena izmed najpomembnejših odločitev. Ponudba kopalniških ploščic je pestra; različne barve, velikosti, oblike, gladke ali matirane.

V kolikor potrebujete kakovostne in estetsko dovršene ploščice za kopalnico, se obrnite na podjetje Na pot d.o.o.

 

 

KOPALNIŠKE PLOŠČICE ZA LEPO IN PRAKTIČNO KOPALNICO

Povsod po svetu imajo keramične ploščice za kopalnico in druge prostore dolgoletno tradicijo. Razlogi za to so popolnoma preprosti: kopalniške ploščice so lepe, praktične in trpežne.

 

V salonu podjetja Na pot imamo za vas na voljo pestro ponudbo različnih ploščic svetovno priznanih proizvajalcev, ki so izbrani na podlagi kakovosti izdelave in izjemnega oblikovanja. Za kopalniške ploščice je napreč pomembno eno in drugo: kakovosten izdelek brez estetske vrednosti sicer služi svojemu namenu, a nima 'duše', čudovite ploščice, ki v nekaj letih popokajo, pa ne opravljajo svoje funkcije. Zato smo se pri nas odločili, da skrbno izberemo izdelovalce, ki nudijo oboje – lepoto in kakovost.

 

VRHUNSKI ESTETSKI IZDELKI

Bistvo lastnega doma je v tem, da se v njem počutimo dobro, udobno. To nam poleg uporabnosti omogoča tudi estetska komponenta. Dejstvo je namreč, da smo ljudje bitja, ki jim lepota in dovršen dizajn ogromno pomeni. 

Keramične ploščice za kopalnico so ena najpomembnejših odločitev, saj z njimi obložimo tako rekoč celoten prostor. Poleg tega je to v večini domov zelo intimen kraj, kjer se zjutraj osvežimo in pripravimo za nov dan, zvečer pa pomirimo in pripravimo na spanec. Keramične ploščice imajo torej pomembno vlogo, zato jih je treba pazljivo izbrati. V našem salonu imamo na voljo pestro paleto izdelkov, od bolj umirjenih do izjemno pisanih vzorcev, od klasičnih do modernih oblikovalskih izdelkov. Prav vse kopalniške ploščice v naši ponudbi pa so z oblikovnega stališča vrhunski izdelki.

 

KERAMIČNE PLOŠČICE ZA KOPALNICO – SINONIM ZA LEPOTO IN VZDRŽLJIVOST

Kopalnica je prostor, v katerem je navadno visoka stopnja vlažnosti, zato marsikatere talne in stenske obloge niso primerne. Keramične ploščice pa so za to idealne, saj niso občutljive na vlago, obenem pa so precej odporne tudi na udarce in temperaturo. Ne glede na to, kakšne keramične ploščice si boste izbrali v salonu Na pot, je bistveno to, da so te kakovostne in da je njihovo vzdrževanje enostavno. Ne zahtevajo nobenih zapletenih postopkov – le obrišete jih in keramične ploščice za kopalnico so kot nove.