KERAMIČNE PLOŠČICE

Posebnost ploščic, kot talnih ali stenskih oblog je ta, da je njihovo vzdrževanje in čiščenje povsem preprosto. Eden najvažnejših pogojev za polaganje ploščic je trdna, ravna in čista podlaga.

 

KOPALNIŠKE PLOŠČICE

Kopalnica je prostor, kjer dan ponavadi pričnemo in ga tudi zaključimo. Prijeten ambient si ustvarimo tudi z lepimi kopalniškimi ploščicami.

Katalogi:
Madison, Home, DuomoAsiaLigne
 

KUHINJSKE PLOŠČICE

Kuhinja je prostor, ki ljudi združuje, zato naj temelji na udobnosti. Površine naj bodo enostavne za čiščenje. Moderne kuhinjske keramične ploščice lahko v kuhinji pričarajo čaroben občutek. Kuhinja ni več samo prostor za kuhanje, temveč srce našega domovanja.
 

TALNE PLOŠČICE

Keramične ploščice kot talna obloga imajo velike prednosti, kot sta vzdržljivost in enostavno čiščenje. Talne ploščice pri tem lahko imitirajo les, kovino ali lakirane površine.

Katalogi:
AfricaSienaTabula
 

MOZAIK PLOŠČICE

Videz kopalnice ali kuhinje je z mozaikom ali dekorjem lahko veliko bolj unikaten.

 

Keramične ploščice - kopalniške ploščice, kuhinjske ploščice, talne ploščice

Keramične ploščice - motivi morja in poletja

Keramične ploščice - motivi morja in poletja

Je čas dopustov in če ste ljubitelj morja ste na morju prav gotovo že bili, ali pa še greste. Lahko pa si uredite kopalnico z motivi morja in se boste vsak dan počutili "kot na morju". Obiščite nas na Brezovici in se prepričajte od naši pestri izbri ploščic. Lepo poletje vam želimo.

Keramične ploščice - imitacija lesa

Keramične ploščice - imitacija lesa

Trendi pri keramičnih ploščicah so sedaj zelo naklonjeni lesu oz. imitaciji lesa. Keramika v imitaciji lesa je zelo hvaležna površina saj ne potrebuje veliko vzdrževanja, je odporna na vodo, udarce, kisline, vremenske vplive. Nudi pa tudi izgled naravnega lesa. Ljubitelji lesa sedaj pridejo na račun tudi v kopalnici. V trgovini Na pot je velika izbira keramičnih ploščic v imitaciji lesa.

Pošljite nam povpraševanje