OGREVANJE NA PLIN, DRVA, OLJE ALI ELEKTRIKO

Za ogrevanje prostorov v zimskih in ostalih hladnejših dneh pridejo v poštev različni sistemi ogrevanja (plin, trda goriva, elektrika) in brez strokovne pomoči se je včasih težko odločiti za pravo.
 

V podjetju Na pot vam bomo pri tem z veseljem pomagali. Ponujamo vam različne rešitve za kakovostno ogrevanje vašega doma, kot so ogrevanje na drva, pelete, olje ali plin ter ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko ali solarno ogrevanje sanitarne vode. V naši bogati ponudbi boste našli tudi celotno opremo in pripadajoče materiale za učinkovito in ekonomično ogrevanje različnih objektov.

Na voljo so vam kakovostne peči na drva in pelete, olje in plin, radiatorji, bojlerji, toplotne črpalke in solarni sistemi, gorilci, obtočne črpalke, ventili in cisterne za olje.

Vsi omenjeni produkti za ogrevanje so izdelki priznanih proizvajalcev, kot so npr. Buderus, Viadrus in Atmos, DeDietrich, Sime, CTC, Thermital, Vaillant, Ferolli in drugi.

Po ugodnih cenah vam nudimo tudi inox in železne dimniške cevi, izolacijo za cevi ter ves drobni material za centralno kurjavo.

Ustrezno izbrani ogrevalni sistem, njegova vgradnja in vzdrževanje bodo pripomogli k temu, da bo ogrevanje vašega doma, najsi bo to ogrevanje na plin ali na trda groiva, še bolj varčno in učinkovito.

Kotli (peči) na olje Buderus in Sime

Kotli (peči) na olje Buderus in Sime

Kljub tenutnim trendom je ogrevanje na olje v Sloveniji še vedno zelo prisotno. Je zelo udobno, kar je potrebno poskrbeti je, da je redno servisiran oljni gorilec in da je cisterna v začetku sezone napolnjena. Tudi cene kurilnega olja, ki so bile pred leti kar visoke, so se znižale in zato tovrstno ogrevanje ni več tako drago. Kako bo v prihodnje pa je težko napovedati. Kljub temu, da energetski svetovalci spodbujajo ogrevanje z energetsko obnovljivimi viri, nekateri še vedno nimajo druge izbire, kot ogrevanje na olje in je to za njih tudi optimalno najbolj ugodna rešitev. Prav gotovo je izkoristek novega kotla (peči ) na olje in oljnega gorilca občutno večji in tudi bolj varčen od dotrajanega starega kotla. Če razmišljate o zamenjavi starega kotla na olje za novega, imamo v ponudbi trgovine Na pot kotel nemškega proizvajalca Buderus in italijanskega proizvajalca Sime. Oglasite se pri nas na Brezovici in vam z veseljem svetujemo in odgovorimo na morebitna vprašanja.

Pošljite nam povpraševanje